Rabu , 3 Juli 2024

BASIKOLA ” Carito Pendidikan Sumatera Barat” edisi#1 Batambah

Hai gen Z Sumbar, pasti banyak nan batanyo-tanyo ndak, manga ado komik kini di akun resmi dinas pendidikan Sumbar? Nah, intinyo adola hsupayo kito tahu perkembangan pembangunan Sumbar khususnyo nan dikerjakan oleh Dinas Pendidikan Provinsi Sumatera Barat. Dengan tampilan komik, kito ndak akan bosan lain mancaliak data jo angko nan biasonyo disampaikan sebagai laporan kinerja pemerintah. Sebagai anak mudo nan ka manaruihkan estafet dari nan tuo, sepatutnyo kito tahu baa pemerintah alah berusaha membenahi pendidikan di Sumatera Barat ko, tarutamo untuak pendidikan menengah atas.

Mulai hari ko, gen z Sumbar sadonyo bisa menikmati komik BASIKOLA ko di akun iko. Jan lupo kabarkan kawan-kawan yo. Follow, like dan komen jikok ado yang ingin diutarakan. Semoga iko akan mampadek jarak antaro pemerintah provinsi dengan kalangan Gen Z sadonyo.

——————

Carito hari ko tentang penambahan sekolah baru. Pernah ndak mandanga keluhan kawan yang tingganyo jauah dari sekolah? a tu ha, alhamdulillah kini Pemprov Sumbar alah membuek sejumlah sekolah baru. Harapannyo tantu dengan sekolah baru ko, akses ka sekolah akan lebih mudah apolagi bagi mereka yang tinggal jauh dari sekolah nan lah ado sebelumnyo. Bakurang sakik kapalo ayah jo ibu kito, semakin semangat pulo kito untuak menimba ilmu.

#pendidikansumbar
#dinaspendidikansumbar
#pembangunansumbar
#smasmkslbsumbar